Prémium Hoya törlőkendő (kék)

 Prémium Hoya törlőkendő (kék)
Prémium kategóriás törlőkendő (kék)
Prémium kategóriás, kék színű törlőkendő, Hoya logóval.
Mérete:185x185 mm
Nem kérek plusz szolgáltatást
Kemény tokot kérek hozzá! +1 000 Ft / db
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Néhány ajánlás a szemüveglencse tistításához:

Kézzel mosás: Mosd meg a kezeid alaposan szappannal és vízzel, mielőtt megtisztítanád a szemüveg lencséit. Ez segít megelőzni a szennyeződések további átvitelét a lencsékre.

Használj szemüveglencse tisztító folyadékot: Vásárolj minőségi szemüveglencse tisztító folyadékot, és kövesd az utasításokat a csomagoláson. Általában elegendő néhány csepp tisztító folyadék a lencsék megtisztításához.

Ne használj háztartási tisztítószereket: Kerüld az otthoni tisztítószerek, mint a szappan vagy ablaktisztító használatát, mert ezek károsíthatják a lencséket.

Használj mikroszálas törlőkendőt vagy papírtörlőt: A lencsék tisztításához használj puha mikroszálas törlőkendőt vagy speciális szemüvegtörlő papírt. Ezek kíméletesek a lencsékhez.

Óvatos mozdulatok: Ne dörzsöld erősen a lencséket, mert ez károsíthatja vagy karcokat okozhat rajtuk. Inkább gyengéden töröld le a szennyeződéseket.

Tisztítás gyakorisága: A szemüveglencséket rendszeresen tisztítsd meg, amikor szükséges. Gyakran elég naponta egyszer vagy szennyeződés esetén.

Ügyelj a keretre is: Ne csak a lencsékre, hanem a keretre is ügyelj. Tisztítsd meg a keretet a tisztító folyadékkal és egy száraz törlőkendővel.

Kerüld a hőt: Ne hagyd a szemüveget hosszú ideig kitéve forró helyeknek, például autóban a napon, mert a hő károsíthatja a bevonatot.

Hordd a tokban: Amikor nem használod, mindig helyezd a szemüveget a hozzá tartozó tokba, hogy megvéd a szennyeződésektől és sérülésektől.

Ezek az ajánlások segítenek abban, hogy szemüvegeid mindig tiszták és jól karbantarthatók legyenek. Ne feledd, hogy a lencsék speciális kezelést igényelnek, hogy hosszú élettartamúak legyenek és jó állapotban maradjanak.
Adatok
Cikkszám
hkk
Vélemények
Webáruház készítés