Online látasteszt

Online látasteszt
Természetesen az online látástest messze nem ugyan az mint egy szakember által végzett látásvizsgálat , arra azonban jó lehet , hogy
képet kapjon a látásról annak állapotáról és szükség esetén felkeressen egy szakembert, a pontos adatok megállapítása érdekében.
Erre cégünknél Budapesten 4 helyen van lehetősége! kérjen időpontot most : 061 345 8365
Az online látásteszt kidolgozója a Carl Zeiss Magyarország a linkre kattintva végezheti el a tesztet ( lent a -termék- adatoknál kattintható a link):

https://www.zeiss.hu/vision-care/jobb-latas/zeiss-online-latasszures.html
Kezdje el az ellenőrzést
Jobb látás = Jobb életminőség

A jobb látás jobb életminőséget is jelent, de a jobb látás alapja egy szakember által végzett szakszerű, precíz látásvizsgálat, hiszen ez alapján kaphatja meg az Önnek megfelelő személyre szabott szemüveglencsét. A következő ZEISS online látásellenőrzés segít gyorsan és könnyen kideríteni, hogy eljött-e egy ilyen szakszerű látásvizsgálatnak az ideje.


1 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szemünk a legfontosabb érzékszervünk. Ezért az optimális látás nélkülözhetetlen számunkra. Mikor volt utoljára látásvizsgálaton? Sokan nem járnak rendszeresen látásvizsgálatra, pedig csak ez biztosíthatja, hogy mindig optimális látásban legyen részünk. Végül is ahogy öregszünk szemünk, így látásunk is folyamatos változásnak van kitéve, és ezt sokszor figyelmen kívül hagyjuk. Látásunk romlásának első jele nem mindig a homályos vagy életlen látás. Ha úgy érezzük, megerőltettük szemünket vagy fáj a fejünk, az is látásproblémákat jelezhet.
Adatok
Cikkszám
teszt
Vélemények
Webáruház készítés