Akciós leírás multifokális lencséhez

Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez
Akciós leírás multifokális lencséhez

Multifokális akciós leírás:
Az akció csak személyesen budapesti üzleteinkben vehető igénybe! Online sajnos nem.

Akár:több mint 40% kedvezmény a gyártó által ajánlott fogyasztói árakból!
Különböző , jellemzően közép és felső-közép kategóriájú -többek között a Japán Hoya Daynamic típusú-multifokális lencséket kínáljuk most
nagyon komoly kedvezménnyel, mégpedig a gyártó álltal meghatározott ajánlott fogyasztói árhoz képest! (link a lencseleíráshoz az adatoknál, A képek között pedig megtalálja az árlistat!
Jöjjön el egy alapos látásvizsgálatra és csináltasson most kényelmes multifokális szemüveget jelentős kedvezménnyel akár szintén akciós keretbe!
Az akció visszavonásig de legalább 2022.012.20-ig tart.

A felső kategóriás multifokális lencsékre továbbra is él a 25% kedvezmény 2023.01-30-ig
ezekről itt olvashat részletesebben: https://www.hoyavision.com/hu/termekkinalatunk/a-latszeresz-szakma-kepviseloi-szamara/progressziv-lencsek/myself/

Az akciók összevonhatósága:
-Az árlistán - sárgával megjelölt- kiemelt ajánlatok semmilyen más kedvezménnyel nem vonhatóak össze.
-A többi nem kiemelt ajánlat más kedvezménnyel: akciós szemüvegkeret ajánlattal is összevonható!
-Céges rendlések az akció nem vehető igénybe.

Keressen minket személyesen:

- Mammut 1 földszintjén (o.szint): tel 06702036002

- Erzsébet Krt 44 _ Tel : 0613222315

-Szent istván Krt 24. Tel : 061 2387522

Nem kérek plusz szolgáltatást
Kemény tokot kérek hozzá! +1 000 Ft / db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Hoya Daynamic egy teljesen hátsó felületi tervezésű progresszív lencse, amely szélesebb látómezőt biztosít, mint a hagyományos progresszív szemüveglencsék. Egy modern tervezésű, könnyen ajánlható és felírható multifokális lencse, amely ugyanolyan egyszerű mérési eljárásokat igényel, mint a konvencionális progresszív termékek.
Nagyobb kényelem a standard progresszív lencsékhez képest
A Daynamic egy kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencse, amely ideális megoldás lehet akár az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosít minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesz lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.

Így vásárlói nagyobb látáskényelmet tapasztalhatnak, mint az olvasólencsék vagy hagyományos progresszív lencsék viselésekor.
A hátsó felületi tervezési technológia és a látómező kiterjesztési technológia eredménye
Az aberrációs kontroll hátsó felületre helyezése megfelelőbb pozíciót biztosít a szemhez képest, ami egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben.

A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

Az eredmény: szélesebb látómező és kisebb torzítás, illetve tökéletes látás minden távolságra, továbbá nagyobb keretválasztási szabadság, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.
A gyartó honnlapjához kattintson ide: https://www.hoyavision.com/hu/termekkinalatunk/a-latszeresz-szakma-kepviseloi-szamara/progressziv-lencsek/daynamic/
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés