Üdvözöljük webáruházunkban!

               A Szemuveghaz.hu az Olivér Optika  webáruháza.
 Cégünk közel 30 éve foglalkozik szemüvegkészítéssel, és a kezdetektől kontaktlencsékkel ,több ezer elkészített szemüveg/kontakatlencse  van már mögöttünk.

Ne féljen használni az online rendelés előnyeit, számos előny szól melette  és ezek közül csak az egyik a kedvező ár.  Ha regisztráll barmikor -bárhonnan visszanézheti a személyes adatait receptjeit, akarmikor ujrarendelheti szeretett de megsérült vagy elvesztett szemüvegét otthonrol vagy akar egy sítárbolból.  Kontaktlencserendeléseit is könnyebben tudjuk intezni mi is hiszenigy pontosan és előrre tudjukmikor mire va szüksége. Sokkal nagyobb szín és sokszor formaválasztekból válogathat , hiszen a polcaink száma véges , a webáruház viszont szinte végtelen.

Mindezeket jelentős árkedvezménnyel honoráljuk.

Ne feledje igazioptika vagyunk barmikor felhívhat bennünket es segitunk mindenben ,értelezni a receptett, vagy kiválasztani a megfelelőlencsét legyen az szemüveg vagy kontaktlencse.  Hakivánja végigvezetjük a rendelésen telefonon.  Lehetősege van receptet feltölteni igy minimális a tévedés esélye, gondoljon bele: ha offline üzletünkben vállasztja ki a keretett akkor sem áll ott a szemüveget készitőkollegánk mellet, a szakember akkor is a receptből és a keretből dolgozik. pont ugy mintha onlinerndelné! Ha pedig mégis személyesen szeretné felprobálni az önnek tettsző keretet-kereteket- lehetősége van az üzletbe kérni a szemüvegkeretett és ott kiválasztani a megfelelő keretett,  igy ön semmit nem kockáztat,  ha nem tettszik önnek mégsem akkor azt ott hagyhatja.

Természetesen ennek van egy bizonyos határa: szívesen megrendelünk 3-4 keretet bárkinek,de 6-10 keretet tartalmazo rendeléseket nem áll módunkban teljesiteni,ezeket töröljük.

Nézzen körül  nállunk éskérdezzen ha nemért valamit!

 

 

 

           

 

Webáruház készítés